CLICK HERE FOR FREE ACCESS TO MY STARTER GUIDE

 
Te invit să citești informațiile de mai jos pentru a-ți da seama dacă

psihoterapia cu mine este potrivită pentru tine.

Cu cine lucrez


Poți solicita suportul meu cu privire la o paletă largă de situații de viață problematice și condiții de sănătate mentală.Lucrez cu persoane adulte (vârsta 18+) care își doresc suport specializat pentru probleme legate de anxietate, depresie, burnout, depresie post-partum, doliu și pierdere, stres post-traumatic, traume, abuzuri, neliniște, agitație, tulburări de adaptare, atacuri de panică, tulburări alimentare, probleme de cuplu, abilități de comunicare, încredere în sine, insomnii.
“Vulnerabilitatea este locul unde iau naștere inovația, creativitatea și schimbarea.” – Brené Brown

SESIUNEA de psihoterapie


Psihoterapia este un demers colaborativ dintre psihoterapeut și persoana care solicită suport.

Procesul psihoterapeutic este bazat pe dialog și oferă un mediu sigur, confidențial, de susținere, care permite discuția deschisă despre situațiile de viață, obstacolele care te împiedică să te simți bine.

Psihoterapia oferă o serie de metode și tehnici care să te ajute să faci față provocărilor din viața ta într-un mod mai bun, adaptativ.
CÂND APELEZI LA PSIHOTERAPIE


În orice situație în care simți că viața ta nu are calitatea pe care ți-o dorești, psihoterapia te poate ajuta.

Unele persoane apelează la psihoterapie pentru că au depresie, anxietate, furie, stări psiho-emoționale dificil de gestionat.

Alte persoane apelează la psihoterapie când trec prin schimbări care aduc cu ele disconfort, nemulțumire sau își doresc să se înțeleagă mai bine, să aducă claritate și o perspectivă nouă în felul cum privesc își viața și pe sine. 
“A iubi este o abilitatea care se cultivă, nu doar o stare de entuziasm.” – Esther Perel

Confidențialitate


În baza Legii nr. 213/2004 și a normelor sale de aplicare, nicio informație privitoare la Client/Beneficiar, la afecțiunile sale sau la terapia folosită nu pot deveni publice fără acordul expres al acestuia.

Confidențialitatea actului psihologic persistă și după încheierea psihoterapiei.

Confidențialitatea are limite în următoarele situații: pentru protecţia sănătăţii publice, pentru prevenirea unui pericol iminent, pentru prevenirea săvârşirii unei fapte penale sau pentru împiedicarea producerii rezultatului unei asemenea fapte ori pentru înlăturarea urmărilor prejudiciabile ale unei asemenea fapte.
Programări, anulări și reprogramări


Programările se fac prin mesaj scris (SMS/Whatsapp).

Anulările se fac tot prin mesaj scris (SMS/Whatsapp) cu cel puțin 24 de ore înainte de ședința programată deja, altfel ședința anulată în aceeași zi se plătește.

Reprogramările se fac tot prin mesaj scris (SMS/Whatsapp) în termen de 7 zile de la solicitare, în funcție de disponibilitatea din calendarul meu de programări.

Poți face oricând o programare prin mesaj scris la 0766.155.155.
Poți programa oricând dorești o ședință de psihoterapie